Kevätpiippo A Kevätpiippo B Yhteydenotto Yhteystiedot
Mökin vuokraehdot: 

Tunturipalon Majoitus Oy

VUOKRAUS- / VARAUS- ja PERUUTUSEHDOT

Tunturipalon Majoitus Oy (jäljempänä vuokranantaja) noudattaa majoituspalvelujensa tilaamisessa, varaamisessa ja palvelujen peruuttamisessa seuraavia ehtoja. 

Nämä ehdot tulevat kumpaakin osapuolta sitoviksi, kun asiakas on suorittanut varauksestaan lomakohteesta  ennakkomaksun, tai on maksanut koko vuokran yhdellä kertaa. Varaajan tulee olla täyttänyt 21 v.

VARAAMINEN JA MAKSU

Varaamisen jälkeen asiakkaalle lähetetään ennakkolasku. Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut ennakkomaksun (50 % majoitushinnasta) eräpäivään mennessä. Varaus on voimassa vasta kun maksu on suoritettu. Vuokranantajalla on oikeus peruuttaa varaus, mikäli suoritusta ei ole maksettu eräpäivään mennessä. 

Mikäli varaus tehdään myöhemmin kuin 10 viikkoa ennen oleskelun alkamista, ei ennakkomaksua peritä erikseen. Loppusuoritus (loput 50 % majoitushinnasta + avainpantti 180 €) on maksettava  8 viikkoa ennen vuokra-ajan alkua. Jos loppusuoritusta ei makseta eräpäivään mennessä, vuokranantajalla on oikeus perua varaus.

 Avainpantti palautetaan asiakkaan tilille seuraavan viikon aikana mökin siivouksen ja tarkistuksen jälkeen jos ei huomauttamista. 

Vuokranantaja lisää hintoihin laskutettaessa voimassa olevan käsittelymaksun (19,00€)

ASIAKKAAN PERUUTUS

Peruutus on aina tehtävä kirjallisesti vuokranantajalle. Mikäli asiakas peruuttaa varauksensa:

     1. vähintään 10 viikkoa ennen oleskelun alkamista, palautetaan ennakko ja loppusuoritus takaisin vähennettynä peruutuskuluilla 100 € .
     2. myöhemmin kuin 10 viikkoa ennen vuokra-ajan alkua, veloitetaan koko vuokra.

Peruutus katsotaan tapahtuneeksi, kun tieto on saapunut vuokranantajalle.

Asiakkaalla on oikeus saada vuokranantajalle maksamansa summa takaisin, vähennettynä kuluilla 100 €/huoneisto, mikäli peruutus johtuu syystä, että asiakas itse tai hänen kanssaan samassa yhteistaloudessa elävä henkilö vakavasti sairastuu, joutuu vakavaan onnettomuuteen tai kuolee. Edellä tarkoitettu tapahtuma on osoitettava luotettavalla tavalla (esim. lääkärintodistus).

Mikäli peruutus tapahtuu oleskelun aikana, ei asiakkaan maksamaa vuokrasummaa korvata.

Mikäli asiakas muuttaa loman ajankohtaa, sitä pidetään aikaisemman ajankohdan peruutuksena ja uutena varauksena.

VUOKRALLEANTAJAN  PERUUTUS

Mikäli kyseessä on ylivoimainen este, force majeure, voi vuokranantaja irtisanoa sopimuksen. Vuokranantaja on velvollinen ilmoittamaan tästä viipymättä. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa vuokra kokonaisuudessaan takaisin. Mikäli varausta koskevia suorituksia ei makseta eräpäivinä on vuokranantajalla oikeus perua varaus.

AVAINTEN LUOVUTUS

Lomakohteen avain luovutetaan asiakkaalle vuokra-ajan alkamispäivänä klo 16:00 jälkeen.

OLESKELU LOMAKOHTEESSA

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo 16:00 lähtöpäivään klo 12:00.

Tupakointi ja lemmikkieläinten pito on ehdottomasti kielletty.

Lomakohteen vuokraan kuuluvat tyynyt, peitot, kalusteet, keitto- ja ruokailuastiat sekä ruokailuvälineet (6 hlö), sähkö, takan polttopuut. Huoneiston vuokraushintaan eivät sisälly wc- ja talouspaperit, pyyhkeet, suihkusaippuat ja liinavaatteet. Lomamökin vuokraushintaan eivät normaalisti sisälly liinavaatteet, mutta ne voidaan tarvittaessa vuokrata asiakkaalle hintaan 19,00 €/hlö.

Lomakohteen siivouksesta loman aikana huolehtii asiakas itse. Asiakas huolehtii seuraavista asioista lähtöpäivänä: roskien vienti jäteastiaan, astioiden puhdistus (ja tiskikoneen tyhjennys), tahrojen ja likojen poisto, tavaroiden paikoilleen vienti. 

Avotulen käyttö mökissä ja mökin piha-alueella on kielletty.

LOPPUSIIVOUS

Huoneiston hintaan sisältyvä loppusiivous on normaali viikkosiivous. Jos huoneistoa siivotaan enemmän, se veloitetaan asiakkaalta kulloinkin voimassaolevan hinnaston mukaan.

Tupakoinnista mökissä tai lemmikkieläimen pidosta peritään 1000 € siivouskulu (huoneisto ns. allergiahuoneisto).

VAKUUSMAKSU

Loppusuorituksen yhteydessä huoneiston omistaja perii 180 € avainpantin. Huoneiston omistaja palauttaa panttimaksun huoneiston vuokraajan tilille lähtöpäivästä laskettuna seuraavan viikon aikana, mikäli vuokralainen on luovuttanut huoneiston avaimet ja huoneiston normaalissa kunnossa. 

Huoneiston omistajalla on oikeus käyttää myös avainpanttia kattamaan asiakkaan kohteelle aiheuttamat vahingot. 

Asiakas on velvollinen korvaamaan huoneistolle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingot suoraan omistajalle uushankintahintaan.

Huoneisto ja sen irtaimisto siivotaan ja tarkistetaan aina vuokrauksen jälkeen.

HÄIRIÖ TAI VAARATILANTEESTA JOHTUVA VUOKRASOPIMUKSEN PURKAMINEN

Mikäli vuokralainen ei vuokranantajan edustajan antamasta huomautuksesta huolimatta lakkaa aiheuttamasta häiriötä tai vaaraa samassa tai naapurikiinteistössä oleville, on vuokranantajalle oikeus purkaa vuokrasuhde välittömästi (asiakkaan maksamaa vuokrasummaa ei palauteta). Kaikista yllä olevista toimenpiteistä aiheutuneet kulut laskutetaan varaajalta.

HENKILÖMÄÄRÄ

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin varausta tehtäessä on sovittu (tai mökissä on vuoteita - enintään 6 henkilöä). Mökkiä ei saa jättää tai luovuttaa kolmannen osapuolen käyttöön.

Teltan, matkailuauton tai –vaunun käyttö kohteen tontilla ilman vuokranantajan lupaa on kielletty.

VALITUKSET

Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on osoitettava välittömästi niiden aiheen ilmaannuttua ja loman aikana suoraan kohteen huoltajalle tai vuokranantajalle. Mikäli asiaan ei tule korjausta, asiakkaan tulee tehdä kirjallinen valitus jatkokäsittelyä varten vuokranantajalle viimeistään viikon kuluessa varauksen päättymisestä. Jos asiakas ja vuokranantaja eivät pääse yhteisymmärrykseen, voi asiakas saattaa asian kuluttajavalituslautakunnan käsiteltäväksi. 

Koska huoneisto sijaitsee maaseudulla, on asiakkaan varauduttava siellä oleviin eläimiin ja luonnonilmiöihin. Vuokranantaja ei esimerkiksi vastaa luonnonilmiöistä eikä eläinten aiheuttamista harmeista. 

SOVELLETTAVA LAKI JA RIITOJEN OIKEUSPAIKKA

Sopijapuolet pyrkivät ratkaisemaan sopimuksesta syntyneet riidat keskinäisin neuvotteluin. Mikäli neuvotteluissa ei päästä sopimukseen, riidat ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa. Sopimukseen sovelletaan Suomen lakia.

VUOKRAUSAJAT

Minimivuokrausaika on yleensä viikko ja vaihtopäivä lauantai. Myös muita vaihtopäiviä, viikonloppuja sekä lyhyempiä varausjaksoja kannattaa kysyä. Huoneisto on käytössänne tulopäivästä klo 16.00 lähtöpäivään klo 12.00 ellei toisin ole ilmoitettu. Poikkeukselliset hinnat ja varausajat käytössä jouluna, uutenavuotena, sesonkikaudella ja juhannuksena. Lisätietoja vuokranantajalta.

OIKEUS HINTOJEN MUUTOKSIIN

Vuokranantaja varaa oikeuden oikaista hintatiedoissa olevat virheet ennen sopimuksen syntymistä. Sopimuksen syntymisen jälkeen vuokranantajalla on oikeus korottaa ja vastaavasti velvollisuus alentaa sovittua hintaa, jos huoneiston hintaan vaikuttavat verot tai julkiset maksut muuttuvat.

 

Muistilista vuokra-ajan päättyessä lähtiessäsi mökistä:

   •  Tiskaa likaiset astia ja nosta ne kuivauskaappiin kuivumaan
   •  Vie roskat jäteastiaan tai kierrätyspisteeseen (Eelin Kaupan pihassa)
   •  Aseta ilmanvaihdon puhallin asentoon 1
   •  Aseta lämmityksen huonetermostaatit asentoon 3
   •  Varmista että takassa ei ole hiillosta ja työnnä hormin pelti kiinni
   •  Sammuta keittiön liesituuletin
   •  Varmista että takaovi on lukossa
   •  Laske ikkunoiden säleverhot alas ja käännä ne kiinni
   •  Sammuta kaikki valot
   •  Lukitse etuovi